Forum Regels

Ga naar beneden

Forum Regels

Bericht van Momo op zo maa 14, 2010 7:12 pm

De regels ~
Ieder forum heeft zo zijn eigen regels, en deze heeft er dus ook een paar. Houd je aan deze regels, dan zal er niks gebeuren. Als je deze regels een of meerdere malen overtreedt (gebaseerd op welke regel je overtreedt) dan kunnen de moderators je een waarschuwing geven. Overtreed je heel vaak een regel, dan kan je geband worden van het forum. Dat betekent dat je niet meer op het forum mag komen. Maar geen zorgen. Zolang je niets verkeerd doet kan je hier gewoon met plezier berichten blijven plaatsen!

Topics
Dit forum is opgedeeld in subfora. Daar kan elk lid onderwerpen in plaatsen. Hierop kan gereageerd worden door middel van een bericht te plaatsen. Het is niet de bedoeling dat leden zomaar ergens topics gaan aanmaken en berichten gaan plaatsen. De topics en posts horen volgens deze regels geplaatst te worden.

- In de goede subforums plaatsen
Als je een topic wilt aanmaken, zorg je ervoor dat je in het goede subforum iets plaatst. Ga eerst alle subforums af tot je het beste subforum voor jouw topic gevonden hebt. Een topic over je favoriete Death Note karakter hoort natuurlijk in het ‘Death Note’ subforum en niet in die van ‘Shugo Chara’.

- Dezelfde topics
Als je een topic wilt aanmaken, moet je eerst nagaan of het topic al bestaat. Dit kan je uitzoeken door de zoekfunctie van het forum te gebruiken. Als twee dezelfde topics worden aangemaakt, zal een van de topics worden verwijderd.

- Een duidelijke topictitel
Wanneer je een topic aanmaakt, behoor je een topictitel voor je topic te hebben. Zorg dat deze titel duidelijk is en te maken heeft met de inhoud van je topic. Men moet aan de topictitel zien waar het topic over gaat.

- Nuttigheid
Zorg dat je topic nuttig is en bijdraagt aan het subforum waar het in gepost wordt. Bij ‘Forumspelletjes’ geldt niet niet zo en daar zijn we ook wat losser met deze regel.

Berichten en algemeen
In de topics die zijn geplaatst kan je reageren met berichten of zogehete ‘posts’. Je kan reageren op een onderwerp Lees dit door voor het posten om te weten wat er wel en niet mag wanneer je iets post.
Let op: De meeste regels tellen ook voor de inhoud van de topic titels en beginberichten.

- Nuttigheid
Het zoals bij de topics, is het een bedoeling dat de post bijdraagt aan het onderwerp. Een reactie met bijv. alleen ‘Ja’, ‘Hoi’, ‘Mee eens’, of enkel een emoticon hebben weinig nut. Niemand zal hier iets aan hebben. (dit is met uizondering van enkele topics uit het ‘Forumspelletjes’ forum) Als je niks meer dan dit de zeggen hebt, reageer dan helemaal niet.

- Off-topic
Een off-topic post maken betekent eigenlijk niets anders dan een bericht plaatsen die afwijkt van het originele onderwerp waar je post. Dit is niet toegestaan. Zorg dat je post altijd gaat over het topic waar je in post (on-topic blijven).

- Spelling en taal
Dit is een forum waar Nederlands gesproken wordt. Wij vragen alle leden om zo goed mogelijk Nederlands te praten zodat iedereen elkaar kan verstaan. Zorg dat je post goed te lezen is voor andere leden.

- Double post
Het is niet toegestaan om twee posts na elkaar in een topic te plaatsen. Dit heet double posten (of dubbelposten) Dit is alleen toegestaan als er een dag, dus 24 uur, verstreken is.
Je mag ook niet meerdele malen exact dezelfde post in verschillende topics maken. Dit heet crossposting.

- Illegale dingen (Warez)
Warez zijn illegale software zoals ROM’s en illegale film- en muziekbestanden. Wij willen het op dit forum niet over deze software hebben en ook zijn links die er naartoe leiden niet toegestaan.

- 18+ inhoud.
Dit forum is bedoeld voor alle leeftijden. Wij vebieden het plaatsen van seksueel, geweldadig, schokkend materiaal, in alle vormen, van afbeeldingen tot tekst.

- Reclame
Het is toegestaan links naar andere sites en fora te plaatsen. Het is niet de bedoeling dat er constant in elke post alleen maar naar de site verwezen wordt. Dit wordt al spam beschouwd en dat is verboden. Als je veel reclame wilt maken, kan je een link plaatsen in je onderschift.

- Spam
Spam is het herhaaldelijk plaatsen van onzinberichten, 18+ inhoud of andere ongewenste berichten. Dit is niet toegestaan. Wij zijn hier erg streng in! Reageer ook niet op spam, maar PM een moderator. Zie onderstaand artikel voor meer informatie.


Help mee!
De moderators zijn leden die een oogje in het zeil houden en het recht hebben om inhoud te bewerken en te verwijderen. Hoewel de moderators zo goed mogelijk hun best doen alles op orde te houden, is het vrijwel onmogelijk om alle precies te controleren. Jij als lid kan helpen! Als jij iets ziet dat tegen de regels is, stuur je een bericht via PM (private message) naar een van de moderators. Zij zullen je dan helpen. Als je nog vragen hebt kan je ook bij hun terecht.

Verder wensen wij de leden een prettige tijd op het forum!

Groeten,
De crew van MomoAnime


Regels geschreven door Satoshi

Momo
Admin

Posts : 16
Join date : 12-03-10

http://momoanime.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum